Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit april, 2015 tonen

ZZP'ers FTW

Aaandd it's gone

25 minuten voorbij? Pomodoro-tijd!

Die kookwekker in de vorm van een tomaat heb je hoogstwaarschijnlijk al geschonken aan de eerste de beste kringloopwinkel, maar hij is terug en hoe! Als Chrome-app op je Chromebox of Chromebook. Tijd voor 25 minuten Getting Things Done met een kookwekker.

Er zijn immigranten doodgegaan, hiep hiep hooi

Dit is nou precies één van de belangrijkste redenen dat ik van Facebook weggerend ben. De stompzinnige reacties van reaguurders die met hun telefoon vanaf de bank de hele wereld, Nederland in het bijzonder, denken te verblijden met hun verdorven, naïeve, ontwetende, verachtelijke mening.

Strak van de adrenaline tijdens examen Arbeidsrecht en arbeidswetgeving...

Vroegah: Claudia heeft het naar de zin

Google+ als Chrome-app op je desktop!

Al een tijdje is het mogelijk om Android-apps te draaien op het Chrome-platform. Gelukkig is er, wat deze Chrome-apps betreft, steeds meer aanbod in de Chrome Webstore te vinden. Zo is er ook een handige Google+-app.

Hebben: Star Wars- en Star Trek-gadgets

Star Wars en Star Trek zijn echte fijne jeugdherinneringen en blijven niet alleen bij een herinnering. De eerste spin-off van Star Wars Rogue One moet ik zeker in de bioscoop zien. Voor nu heb ik weer een aantal interessante verjaardagscadeaus gevonden voor de fans die je ontbijt op de camping weer net wat leuker maakt (voor zover een vakantie op de camping leuk is).

Jeuk van meubelboulevards en vlooienmarkten

Autoshows, meubelboulevards, IKEA, vlooien- en rommelmarkten. Het zijn allemaal dingen die Nederlanders doen als het tweede paasdag is. Prima hoor maar mij zul je er niet zien op een feestdag. Op andere dagen ook niet, alleen als het echt noodzakelijk is. Jeuk. En. Uitslag. Krijg ik ervan. Natuurlijk ben ik ook benieuwd wat jullie zoal aan het doen zijn vandaag. Laat het hieronder achter. Behalve als je tussen de rommel op een rommelmarkt wandelt.

Earth, nothing to see here, move along

De Aarde, een gemiddelde planeet, in een gemiddeld zonnestelsel. Bij toeval heeft een buitenaardse levensvorm, in een sterrenstelsel ver, ver weg, de planeet Aarde gevonden. Zouden ze hun schouders ophalen bij het zien van de bewoners van deze planeet of keihard lachen? Of?

Fender Jo

Vroeger, heel vroeger, speelde mijn vader in een band genaamd 'Black Eyes'. Spijt heeft hij nog altijd vanwege het feit dat hij zijn Fender destijds verkocht heeft. Hij was de basgitarist in de band en een aantal jaar geleden heeft hij het instrument nog eens ter hand genomen.

NOS Journaal in 60 seconden: een ongezonde snack?

"Haaai, ik praat je effe bij." Jawel, dat is het NOS-nieuws oftewel het NOS Journaal in 60 seconden tegenwoordig. Een soort van nieuws-snack voor in de avond. Hm.