Doorgaan naar hoofdcontent

HTC Diamond kloon zonder touch

AMSTERDAM -  De nieuwe HTC S740 doet uiterlijk sterk denken aan de populaire HTC Touch Diamond. De smartphones van de Koreaanse mobieltjesfabrikant delen de stijlvolle zwarte facetgeslepen achterkant. Toch zijn er grote verschillen.
Meest opvallend is dat het 2,4 inch QVGA-scherm van de slanke S740 niet aanraakgevoelig is. In plaats daarvan beschikt het toestel over zowel een klein toetsenbord op de voorzijde als over een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord aan de zijkant.

“Iedereen heeft zijn eigen manier van communiceren en wil daarbij het toestel kunnen kiezen dat het beste daarbij past", aldus Mark Moons van HTC Benelux. "HTC kiest er voor te investeren in een breed portfolio waarmee we tegemoet komen aan verschillende eisen van diverse gebruikers.”

De nieuwste smartphone van HTC is geschikt voor supersnel mobiel internet en biedt ondersteuning voor POP3, IMAP en Exchange push e-mail. De S740 draait onder Windows Mobile 6.1 en heeft een 3.2 megapixel camera plus FM Radio aan boord. Ook WiFi, Bluetooth en GPS zijn aanwezig.

Anders dan de HTC Touch Diamond beschikt de S740 wel over een slot voor microSD om het interne geheugen van 256 MB flash en 256 MB RAM uit te breiden. De HTC S740 (€449) komt in september op de markt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Pokémon Go tips & tricks: Vind Pokémon in de buurt en snel levellen

All-in-One Messenger: WhatsApp, Hangouts, Telegram, Slack en meer in één