Doorgaan naar hoofdcontent

Maya kalender

Maya kalender: de Maya's waren een van de meest verontwikkelde volkeren met betrekking tot de tijdwetenschap. De Maya's hebben diverse kalenders samengesteld, maar er is er 1 waar regelmatig naar wordt verwezen.

Op deze Maya kalender wordt gesproken over een grote verandering voor de mensheid en de Wereld vanaf 21 december 2012. De Maya's voorspellen het nieuwe Vijfde Dimensie bewustzijn.
s008r
tijdperk 2012 tot 2017
Volgends de Maya kalender zal na 21 december 2012 de Vijfde Dimensie van start gaan. De mensheid zal overgaan naar het nieuwe bewustzijn.
De jaren van 2012 tot 2017 worden aangeduid als overgangsjaren, waarin elk individu de ontwikkeling naar het nieuwe Vijfde Dimensie bewustzijn kan inzetten, versterken en effectueren in zijn of haar eigen leven.
Dit zal betekenen dat iedereen zal worden uitgenodigd zijn of haar eigen persoonlijke ontwikkeling in een hogere versnelling te zetten. De mensheid als geheel gaat samen met Moeder Aarde naar een nieuw tijdperk met een nieuwe manier van omgaan met elkaar, een nieuwe manier van samenleven.
De signalen van verandering zullen nog steeds aanwezig zijn. Het is niet bekend of deze zich zullen versterken of juist zullen afzwakken na de start van het Vijfde Dimensie bewustzijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Op zoek naar een digitaal dagboek voor Android, iOS, Windows of Chrome?

Pokémon Go tips & tricks: Vind Pokémon in de buurt en snel levellen