Doorgaan naar hoofdcontent

Brains overcooked

De maatschappij dwingt je in een bepaalde richting te denken. Dit terwijl ik altijd en overal kanttekeningen bij plaats. Misschien ten overvloede en te snel heb ik een anti-mening gevormd. Ik wil niet in een hokje geduwd worden. Ik wil niet pas beginnen met leven als ik met werken ben gestopt. Niet iedereen kan mijn zoektocht dan ook waarderen. Maar ik wil iets te vertellen hebben op mijn sterfbed! Ik wil iets betekenen. Ik wil niet in de massa opgaan maar eruit springen. Daarom ga ik a.s. zaterdag weer op zoek naar mijn stukje vruchtbare grond. 

Wie ben ik, wat kan ik en waar ga ik naar toe. The meaning of life. Ook al heb ik nog steeds geen innerlijke rust en zijn mijn hersenen oververhit, slaat mijn hart op hol, ik ga door met zoeken. Ik ga door met kritiek leveren op de gevestigde mening. Ik geef nooit op, hoeveel drempels ik ook tegen kom.

Reacties

  1. Het leven is één grote speurtocht. Op zoek naar wat, naar iets... Een schat, de liefde en geluk. Ik probeer te zoeken in de kleine dingen. Zoals bijvoorbeeld het contact met jou, een glimlach van iemand die ik niet ken, zoiets ... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, wat een energie spreekt hieruit. 'T knalt gewoon van het scherm af terwijl het toch alleen maar lettertjes zijn. Hoe doe je dat? Dat wil ik ook kunnen!

    Gebruik die energie ook om te zoeken naar kanalen waarmee je je boodschap kunt verspreiden. On-line maar ook IRL. Misichien moet je het podium op gaan, Nederland kan meer kritische geluiden gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Pokémon Go tips & tricks: Vind Pokémon in de buurt en snel levellen

Op zoek naar een digitaal dagboek voor Android, iOS, Windows of Chrome?