Doorgaan naar hoofdcontent

Pokémon Go tips & tricks: Vind Pokémon in de buurt en snel levellen

Pokémon Go is populair, dat weten we allemaal. Zelfs de nieuwsprogramma's berichten erover. In de tijd van Ingress was dit niet het geval alhoewel Ingress wat mij betreft gezorgd heeft voor een doorbraak in de 'augmented reality'-gamingindustrie en Pokémon Go brengt deze doorbraak in een stroomversnelling.

Augmented reality in the old days

Ik kan me de allereerste apps met augmented reality nog herinneren, zo rond 2010. Layar was dat. Deze app legde een digitaal laagje over de werkelijkheid. Ook door middel van het scannen van een magazine met je smartphone, kon er digitale content worden weergegeven. Dat was jaren terug. Maar blijkbaar heeft dit niet gezorgd voor de doorbraak zoals die nu gaande is. En dat is Pokémon Go.

Tips: Snel levellen met een Lucky Egg

Op DutchCowboys vond ik een leuk artikel met 7 tips en tricks. Check ook vooral de tip over snel levellen met een Lucky Egg. Deze werkt erg goed. Binnen een half uur heb je er zo 3 à 4 levels erbij. Als je maar genoeg Pidgey's hebt.


Tricks: Pokémon Go Map

Dan heb ik nog een trick (of eigenlijk een cheat) voor je: de Pokémon Go Map. Dit is een kaart waarop je de locaties van Pokémon in de buurt kunt zien. Er wordt een tijd bij elke Pokémon getoond zodat je kunt zien of je te voet, op de fiets of met de auto moet gaan om de Pokémon te vangen. Hoe dan ook, wees er snel bij, ze zijn zo weer verdwenen.
Pokemon Go Map is aiming to bring a live visualization map of nearby Pokémon, Pokéstops and gyms in a form of a web-app as well as native phone applications.

Hierbij de link naar het project op GitHub zodat je de map kan installeren op je pc of Mac. Hieronder vind je alvast een video met instructies over de installatie.


Succes met spelen!


Reacties