Doorgaan naar hoofdcontent

Waarom je als politicus mensen blokkeert op Twitter

In het kader van vrijheid van meningsuiting, een PVV-leider die dingen zegt over Marokkanen, omdat hij die vrijheid denkt te hebben, retweet ik zijn laatste tweet. En toen werd ik geblokkeerd.

Geert Wilders

Wilders die met zijn 'minder-Marokkanen'-uitspraak heel veel stof heeft doen opwaaien in ons landje en zelfs een rechtszaak aan de broek heeft gekregen, blokkeert dus mensen op Twitter die zijn mening niet delen. Een zogenaamde democratisch gekozen politicus, die deelneemt aan een democratie, blockt mensen op Twitter die hem niet aanstaan.

Wat zegt dat over het denkbeeld dat hij heeft over andersdenkenden? Is hij wel gevoelig voor andere meningen, denkbeelden, visies? Staat hij wel open voor iedereen in dit land, in deze democratie? Is dit dan de man waar je in de Tweede Kamerverkiezing op 15 maart op gaat stemmen? De man die mensen uitsluit op basis van een afwijkende mening?Wat hebben we geleerd van onze geschiedenis?

Blijf met je vingers van mijn vlag

Beste Geert, als de zin "Blijf met je vingers van mijn vlag." je al niet aanstaat, wat doe je dan in de politiek? Succes met het blokkeren van allen mensen die anders denken dan jij. Dat zal je nog wat tijd gaan kosten.

Oja, waarom doen politici dat? Omdat ze narcistisch zijn en geen tegenspraak dulden. Propagandistische leuzen schreeuwen is niet moeilijk, regeren wel. Ik hoop dan ook van ganser harte dat er half maart geen demagoog aan de macht komt...


Reacties

Populaire posts van deze blog

Op zoek naar een digitaal dagboek voor Android, iOS, Windows of Chrome?

Pokémon Go tips & tricks: Vind Pokémon in de buurt en snel levellen