Doorgaan naar hoofdcontent

Ik ben gewoon een luie Jan des Bouvrie

Soms dan kom je een game tegen die blijft hangen op je smartphone en waar je je eigenlijk misschien een beetje voor een schaamt. Een heel klein beetje dan. Design Home heet dit spel en maakt een topdesigner van je. Althans, een beetje dan.

Design Home

In deze game ben je de binnenhuisarchitect die je altijd al had willen zijn. Style woonkamers, slaapkamers, patio's, serres en nog veel meer om zo een topdesigner te worden met de meeste punten en de hoogste waardering van andere spelers.

Bij elk in te richten vertrek moeten wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan, zoals een bepaald type meubilair of een bank van een bepaald merk. Na het indienen gaan alle andere spelers een oordeel over jouw design vellen (voor keys) en kun je bij een goede score nieuwe meubels en diamanten winnen.Er zijn in Design Home ook voor elk ingericht vertrek dollars en munten verdienen. Met deze twee kun je weer meubels en andere accessoires aanschaffen om de woonkamers mee op te leuken. Daarnaast kun je ook items lenen van Facebook-vrienden en zijn er challenges waarmee je extra dollars kunt verdienen.

Het indienen van een compleet door jou ingericht vertrek kost je wel 'keys'. Gelukkig krijg je dagelijks een hele zak nieuwe, anders klik je op 'vote' en ga je andermans designs beoordelen. Voor elke vijf beoordelingen krijg je sleutels, waarmee je weer nieuwe vertrekken kunt inrichten en indienen. Zie je een meubel dat je zou ook wel in je woonkamer zou willen hebben? Dat kan. Alle items in Design Home zijn 'echt' en kunnen gewoon aangeschaft worden.

Met Design Home zet ik zo af en toe mijn verstand op nul en waan ik mij een echte topdesigner met sterallures die wat vertrekjes inricht op een smartphone, op de bank. Lekker makkelijk en lui.

Downloaden

Je kunt Design Home hier downloaden in de Play Store. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Op zoek naar een digitaal dagboek voor Android, iOS, Windows of Chrome?

Hoe je sleep mode op je Chromebook uitschakelt