Doorgaan naar hoofdcontent

Bore-Out

Vlekken voor de ogen, duizelig, misselijk en elke dag hoofdpijn. Pallets ibuprofen gingen er door heen. Deze symptomen van een "bore-out" (zoals een  oud-klasgenoot het zo mooi noemde) waren de laatste weken op mijn werk aan de orde van de dag. Misselijk toen ik een collega naar huis bracht en misselijk en overgeven toen mijn vriend me 's ochtends naar het werk bracht. Ik stond toen voor de deur en kon het gewoon niet...
Ik werkte er volgens contract 32 tot 36 uur maar die 32 haalde ik vaak al niet. Om 9 uur 's ochtends was ik al vaak al klaar met werk voor de rest van de dag. Ik heb meerdere keren gemeld meer werk erbij te willen hebben. Dit extra werk heb ik op een gegeven moment ook naar me toe getrokken omdat de tijd telkens zo tergend langzaam ging. Ook op het sollicitatiegesprek heb ik mijn drang naar gezonde stress nog gemeld. Na 3 jaar (te lage) stress nekte deze baan me denk ik.

De misselijkheid 's ochtends was de druppel en ik ben toen meteen naar de huisarts gegaan. Met tranen in de ogen heb ik daar mijn verhaal gedaan. Ik voelde me daarnaast ook zo schuldig over het feit dat ik me had ziekgemeld. Dit past totaal niet in mijn plaatje! Mijn vriend heeft het uitzendbureau en de werkgever gebeld om e.e.a. uit te leggen. Ik zat er helemaal doorheen en kon ze niet te woord staan. Wie kan dan beter bellen dan degene die me het best kent? Beide partijen waren erg begripvol en mijn leidinggevende zei dat ik maar goed moest uitrusten en dat ze me graag terug wilde hebben. Dit was een gigantische opluchting want het begrip deed me erg goed.

Na de vakantie (eergisteren) kreeg ik wat vreemde krabbels van collega's op Hyves over afscheid. Ik heb toen het uitzendbureau gebeld en zei zeiden dat mijn werkgever me niet weer wilden hebben omdat ze een naar gevoel hadden over het feit dat ik zelf niet gebeld had met hen. Ik voelde me behoorlijk genaaid en klote (sorry). Ik heb geen tijd gehad om me te kunnen bewijzen daar! Blijkt ook dat mijn werkgever reeds een ander hebben aangenomen...

Na zo'n fijne vakantie hakt dit er wel weer behoorlijk in. Maar ik ga meteen weer solliciteren en geef zeker nooit op. Dus als jullie nog tips hebben voor wat betreft vacatures, dan hou ik me graag aanbevolen!

Tags van Technorati: ,,

Reacties

 1. www.mediavacature.nl
  www.born4jobs.nl
  volkskrantbanen.nl
  intermediair.nl
  villamedia.nl
  marketingfacts jobs
  inoverheid.nl
  jobsindemedia.nl
  marketingco.nl
  megajobs.nl
  monsterboard.nl
  nationalevacaturebank.nl
  vsatrefpunt.nl
  newpeople.nl

  Deze sites las ik uit in m'n google reader. Je kunt op veel sites een persoonlijke rss-feed aanmaken om onnodige rommel tussen interessante vacatures te vermijden. Eind oktober werd mij ook zeer onverwacht aangegeven (vanuit vaste betrekking) dat ik het beste kon vertrekken (niet vanwege mijn geleverde prestaties, hoor ;-). Nu ben ik verhuisd, start ik 1 februari bij m'n nieuwe werkgever en kon ik uiteindelijk uit twee banen kiezen en heb ik 3 lopende sollicitaties afgebroken. Ga lekker gericht op zoek. Kies desnoods iets tijdelijks en blijf zoeken naar dat pareltje waar je totaal voor wilt gaan.

  Tip:
  Neem bewust een halve week de tijd om te balen en sluit het 'balen' dan af en ga kijken welke kansen dit voorval je bieden. Gooi je netwerk in de strijd, 70% van de banen gaat via via (en online misschien nog wel meer).

  Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Pokémon Go tips & tricks: Vind Pokémon in de buurt en snel levellen

Op zoek naar een digitaal dagboek voor Android, iOS, Windows of Chrome?